Një Këshilltar Global Universiteti në MB

SI-UK është një agjenci globale arsimore e cila është në pronësi dhe manaxhim të Mbretërisë së Bashkuar, me zyra të vendosura në të gjithë botën.

Si përfaqësues zyrtar i universiteteve të Mbretërisë së Bashkuar që operojnë sipas standardeve të Mbretërisë së Bashkuar, studentëve ndërkombëtarë dhe të BE-së u garantohet i njëjti shërbim dhe mbështetje i cilësisë së lartë kudo që ndodhen në botë. Ne punojmë ngushtë me institucionet arsimore në Mbretërinë e Bashkuar dhe konsulentët tanë të arsimit mund t'ju ndihmojnë të aplikoni në çdo universitet, kolegj ose shkollë gjuhe në Mbretërinë e Bashkuar.

Shërbimet e SI-UK ofrohen falas, pa pagesë duke përfshirë shërbimin tonë të konsultimit të specializuar. Objektivi kryesor i SI-UK është të përputhë prioritetet individuale të çdo studenti me nevojat dhe kërkesat e veçanta të çdo institucioni arsimor.

Studimi në MB

Që nga viti 2006, SI-UK ka ndihmuar mijëra studentë t'i bashkohen universiteteve të Mbretërisë së Bashkuar, ka siguruar bursa dhe ka përmbushur kërkesat e pranimit. Mësoni më shumë duke vizituar SI-UK në Tiranë për një konsultim falas për të diskutuar të ardhmen tuaj.

SI-UK Global Map
Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen