Shërbimet e Aplikimeve në Universitet SI-UK

Shërbimi ynë i specializuar pwr aplikime nw Mbretwrinw e Bashkuar do t’ju ndihmojë që të merrni oferta për të studuar në universitetin që dëshironi. Merrni këshillim falas nëpërmjet Shërbimit Falas, merrni ofertë të garantuar me Shërbimin Premium, ose përdorni një nga paketat tona për Oxbridge, Mjekësi dhe Arte.

KURSET MË TË KËRKUARA

Mësoni më shumë rreth kurseve më të kërkuara në Mbretërinë e Bashkuar me guidën tonë të detajuar,
më pas kërkoni në databazën tonë prej 80,000 kursesh në universitetet britanike dhe zgjidhni programin që dëshiron.

PROFILET E INSTITUCIONEVE BRITANIKE

Mëso më shumë rreth rankimeve, bursave dhe kurseve në universitetet britanike, shkollat e biznesit, kolegjet dhe shkollat e gjuhës. Guida jonë e plotë për arsimin e lartë në Mbretëri të Bashkuar do të të ndihmojë të vendosësh se ku do të studiosh.

MUNDËSITË E STUDIMIT

SI-UK është një partner universitar i besuar, dhe konsulentët tanë të arsimit do të sigurohen që të gjeni kursin e duhur në Mbretërinë e Bashkuar. SI-UK mund t’ju asistojë me aplikimin për programet foundation, undergraduate ose postgraduate .

The Global Reach of SI-UK

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen