Profilet e Institucioneve Britanike

Mëso më shumë rreth universiteteve, shkollave të biznesit, shkollave të gjuhës angleze, kolegjeve dhe foundation, nëpërmjet guidës tonë nga A në Z.

UK University Profiles

Universitetet Britanike

Mëso më shumë rreth kurseve, rankimeve, bursave dhe akomodimit në universitetet në Mbretërine e Bashkuar. Guida jonë e plotë që përfshin 140 profile universitetesh do t’ju ndihmojë të vendosni se ku do të studioni.

Zbulo më shumë
UK Business School Profiles

Shkollat e Biznesit

Mbretëria e Bashkuar ka disa nga shkollat më të mira të biznesit në botë. Mëso më shumë rreth kurseve, tarifave dhe rankimeve kombëtare dhe globale për shkollat e biznesit në Mbretërinë e Bashkuar dhe merr një vendim më të qartë se ku do të aplikosh.

Zbulo më shumë
UK Pathways and Foundation

UK Pathway and Foundation

Foundation dhe Pathway ofrojnë për studentët ndërkombëtarë shkolla gjuhe për të përmirësuar anglishten dhe aftësitë e studimit para se të hyjnë në universitet. Mësoni më shumë rreth variacionit të shkollave në Mbretërinë e Bashkuar.

Zbulo më shumë
UK Language Schools

Shkollat e Gjuhës Angleze

Shkollat e gjuhës angleze në Mbretërinë e Bashkuar ndihmojnë në përmirësimin e gjuhës angleze për studentët ndërkombëtarë para se ata të bëhen pjesë/ose të aplikojnë në një universitet britanik.

Zbulo më shumë
UK Pathways and Foundation

Kolegjet Britanike për Edukim të Mëtejshëm

Kolegjet britanike ofrojnë programe foundation, vocational training dhe A-Level për studentët ndërkombëtarë. Studentët mund të përmirësojnë anglishten ndërkohë që studiojnë edhe lëndë të tjera.

Zbulo më shumë
UK Boarding Schools

Boarding Schools

Studimi në një Boarding School është një mundësi fantastike që fëmijët të marrin një arsim të përkryer, mundësi dhe mbështetje jashtë-shkollore. Mësoni më shumë rreth Boarding Schools në Mbretërinë e Bashkuar.

Zbulo më shumë
Premium-Service-Banner-Mobile-480px

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen