Shërbimet e Aplikimit në Universitete

Ka shumë gjëra për të marrë në konsideratë kur planifikon studimin në Mbretërinë e Bashkuar. Ne mund t’ju ndihmojmë të merrni një ofertë nga universitetet britanike nëpërmjet gamës së gjerë të universiteteve të shërbimit tonë të aplikimit.

SI-UK Free Services

Shërbimet e Aplikimit në Universitete

Ka shumë gjëra për të marrë në konsideratë kur planifikon studimin në Mbretërinë e Bashkuar. Ne mund t’ju ndihmojmë të merrni një ofertë nga universitetet britanike nëpërmjet gamës së gjerë të universiteteve të shërbimit tonë të aplikimit.

Zbulo më shumë
SI-UK Premium Service

Shërbim Premium - Ofertë e Garantuar

Shërbimi premium është krijuar për studentët që duan të heqin të gjitha streset e aplikimit. Përgjigju pyetësorit të shkurtër dhe ne do të mbushim formularintuaj të aplikimit dhe do t’ju garantojmë të paktën një ofertë nga një universitet britanik.

Zbulo më shumë
SI-UK Oxbridge Service

Shërbimi Oxbridge

Shërbimi Oxbridge është i specializuar për të ndihmuar studentët shqiptarë të gjejnë një vend në universitetet më të mira britanike. Aplikimet për Oxford, Cambridge, UCL, LSE dhe Imperial janë të mbështetura. Ne do t’ju përgatisim plotësisht për procesin e aplikimit dhe fazën e intervistës.

Zbulo më shumë
SI-UK Art & DesignService

Shërbimi Art dhe Dizajn

Shërbimi i artit dhe dizajnit do t’ju ndihmojë të kaloni procesin e aplikimit tek një shkollë arti në Mbretërinë e Bashkuart, duke ofruar ekspertizë në krijimin e protofolit nga një akademik arti.

Zbulo më shumë
SI-UK Medicine Services

Shërbimi i Mjekësisë

Shërbimi i mjekësisë mbulon aplikimin për mjekësi, stomatologji dhe studime veterinare, që janë disa nga kurset më të vështira për tu pranuar. Shërbimi ynë do ta ndihmojë aplikimin tuaj dhe praktikën e intervistës me anë të një doktori që është pjesë e panelit të pranimit.

Zbulo më shumë
SI-UK Free Services

Shërbimi i Doktoraturës

Shërbimi i doktoratuës është për studentët që duan të përfundojnë këtë cikël studimesh në Mbretërinë e Bashkuar. Shkrimi i projekt-propozimit dhe dorëzimi tek supervizori i duhur janë elementet vendimtare nëse aplikimi juaj kalon ose jo. Ekspertët tanë të specializuar do t’ju ndihmojnë hap pas hapi përgjatë gjithë procesit.

Zbulo më shumë
SI-UK Free Services

Shërbimi Boarding School

Në partneritet me Shkollat ASIS, SI-UK mund ta ndihmojë fëmijën tuaj të sigurojë një vend në Boarding Schools të Mbretërisë së Bashkuar. Nëse fëmija nuk siguron dot një vend në Boarding School, çdo shpenzim do të kthehet.

Zbulo më shumë

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen