Rreth SI-UK

SI-UK ofron këshillim falas, të pavarur dhe mbështetje për studentët ndërkombëtarë që aplikojnë për studime në Mbretërinë e Bashkuar.

Konsulentët tanë të edukimit kanë përfunduar studimet në Mbretërinë e Bashkuar dhe kanë marrë eksperiencë dhe trajnim të plotë nga British Council dhe universitetet tona partnere.

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar në çdo hap të procesit të aplikimit, në çdo universitet britanik, shkollë gjuhe ose kolegj.

SI-UK About Us

Kush Jemi Ne

Ne kemi një skuadër mbështetjeje dhe shërbimesh për të gjithë studentët ndërkombëtarë, pavarësisht nivelit të arsimit dëshironi të studioni.

Zbulo më shumë
UK University Representative

Përfaqësuesi Zyrtar i Universitetit

SI-UK vizitohet rreth 400 herë në vit nga zyrtarë universitetesh, akademikë dhe zyrtarë ndërkombëtarë.

Zbulo më shumë
SI-UK Global Education Support

Një Agjenci Globale Edukimi

Mbi 70 zyra globale për të mbështetur mijëra studentë ndërkombëtarë që aplikojnë për studime në Mbretërinë e Bashkuar.UK.

Zbulo më shumë
SI-UK Vision Values

Vizioni Ynë

Ne besojmë se studentët ndërkombëtarë duhet të kenë akses të lirë, të besuar dhe këshillim të mirë rreth universiteteve dhe kurseve britanike.

Zbulo më shumë
SI-UK Student Testimonials

Dëshmi

Çfarë thonë studentët ndërkombëtarë që kanë përdorur shërbimet tona dhe që tani studiojnë në Mbretërinë e Bashkuar, për SI-UK London.

Zbulo më shumë
SI-UK Company History

Historia e Kompanisë

Mëso më shumë rreth historisë së SI-UK, që prej themelimit në Tokio, 2006.

Zbulo më shumë

 

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen