University Open Days and Events

Flamouth University Open Days

4 December 2021
12:00 - 12:00
Online

Flamouth University është një universitet i fokusuar në specializimin e industive kreative me kampuse në Flamouth dhe Penryn të Mbretërisë së Bashkuar.
Në datën 4 Dhjetor organizohet uebinari i Ditëve të Hapura të këtij universiteti. Të gjithë të interesuarit mund të regjistrohen nëpërmjet këtij linku.

UK University Events Back to events

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen